Graag stellen wij u voor aan de Drukmakerij

Zin om iets nieuws te leren? Vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of kinderfeestje? Bij de Drukmakerij kan het allemaal! De Drukmakerij verzorgt workshops in eigen atelier en op locatie op het gebied van grafiek in verschillende technieken zoals linosnede, droge naaldtechniek, materiaaldruk en monoprint. Kijk voor het volgen van een workshop bij WORKSHOPS voor het actuele aanbod. Wilt u met een groep een workshop boeken of de Drukmakerij op locatie inhuren? Neem dan even CONTACT op, dan kijken we samen naar een geschikt programma.

De medewerkers

Brechtje Verberne Portret Beeldend kunstenaar en oprichter van de Drukmakerij. In 2008 studeerde zij af als Master of Arts aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen met de specialisatie grafiek en tekenen. Later voltooide zij aan de Artez in Arnhem haar eerstegraads docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving. Brechtje is docent beeldend bij De Lindenberg – cultuurhuis -  in Nijmegen en docent druktechnieken bij KWA, vereniging voor vrijetijdskunstenaars Arnhem.

Onze Favorietfavourite

Deze trouwe werknemer is een ervaren drukker. Al decennia lang heeft hij zijn diensten bewezen en ook al is hij allang met pensioen, hij werkt graag voor u door!

Miele miele

Miele komt oorspronkelijk uit Duitsland. In haar vroege jeugd is zij als gastarbeider komen werken in een wasserij in Nederland en ze vond het hier zo leuk dat ze graag wilde blijven.

Velo

VELO

Velo wordt gebruikt voor het grotere werk en is geboren en getogen in Groesbeek. Camping De Zoete Aagt gaf dit voormalige suikerspekjesplatdraaiapparaat kado en daar is Velo blij om: eindelijk kan hij zijn creativiteit kwijt en samenwerken met zijn vrienden.