Wat jammer, dat ik geen livelessen meer mag geven door de coronamaatregelen! Maar gelukkig heb ik een prachtige pers, en door eenzame opsluiting op mijn zolder kom ik ook nog eens toe aan mijn eigen werk. Dat is ook wat waard!

* * * * * *

Op 22 december a.s. zal de Drukmakerij te vinden zijn op de kerstmarkt in Wageningen. Voor leuke prenten, kaarten en ander drukwerk voor onder de kerstboom maar ook voor informatie over workshops en cursussen. We hopen u daar te zien!

* * * * * *

Tijdens de eerste les vonden de cursisten het drukken naar eigen zeggen al ‘verslavend’. Gelukkig dus nog 9 lessen te gaan in de Basiscursus Grafiek. Zie hier de resultaten…

les1

* * * * * *

In korte tijd je eigen stijl ontwikkelen…zij deden het! Tijdens een workshop Materiaaldruk.

materiaaldruk2

* * * * * *

De tweede workshop Stempels Maken tijdens een groepsexpositie van Geert Glas, Michiel Wolberink en Brechtje Verberne in Galerie Notre Dame des Arts – de Refter in Ubbergen. Wat een prachtige resultaten!

stempels maken

* * * * * *

Brechtje Verberne & Drukmakerij was te zien tussen stoelen en banken tijdens de jaarlijkse Wijken voor Kunst manifestatie in Arnhem…een bijzondere combinatie!

Wijken voor kunst

* * * * * *

Iedereen mocht zijn stempel drukken tijdens deze bijzondere activiteit: het gezamenlijk bedrukken van een wandkleed in het thema ‘Afrika.

Wandkleed

* * * * * *

De Drukmakerij stond op de gezellige Leurse Jaarmarkt in het Land van de Heerlijkheden te Leur. Natuurlijk mochten de kinderen weer hun stempel drukken!

Leurse Jaarmarkt

* * * * * *

60 Mensen maakten een Foamdruk tijdens een Boeiende familiedag. Plezier voor jong en oud en een lust voor het oog!

boeien5

* * * * * *

Mooie natuurexperimenten met verrassende resultaten tijdens de workshop Gemengde Technieken.

workshop 26-5-2013C

* * * * * *